Termékeink

Marix kipufogók

Magyarországon az Autonova Export-Import Kft. a lengyel Marix kipufogó gyártó cég exkluzív képviselője. Cégünk több mint 20 éve forgalmazza a Marix kipufogókat. Magyarországon az összes futó autótípushoz első kézből forgalmazunk első, középső és hátsó dobtesteket. Minden kipufogó dob 1,5 mm-es aluplatírozott lemezből és a legújabb technológia szerint készül!

Magyarországon az összes futó autótípushoz első kézből forgalmazunk első, középső és hátsó dobtesteket.

A Marix gyár kipufogóit folyamatosan raktárkészleten tarjuk, az új típusokkal bővítjük szortimentünket. Jelenleg több mint 2500 autótípushoz tartunk raktáron kipufogó dobtesteket, leömlőket, illetve szerelékeket. Három féle kipufogó szereléket forgalmazunk (tömítések, tűzkarika, felfogatások…), amik minőségileg megállják a helyüket a Bosal, vagy Walker termékekkel szemben is.

Ezen túlmenően különböző méretekben forgalmazunk univerzális javító dobtesteket (kerek, ovál), melyek felhasználásával nem szükségszerű az egész rendszert kicserélni, elegendő csak az erodált dobtestet! Viszont eladóknak egyedi kedvezményt, valamint térítésmentesen biztosítunk papír és elektronikus katalógust, mely elengedhetetlen a cseredarab pontos beazonosításhoz.

Az Autonova Export-Import Kft. rendelkezik H-engedéllyel, mely elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy Magyarországon forgalmazni lehessen bármi nemű kipufogó alkatrészt. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.