Rólunk

Az Autonova Export-Import Kft. több mint 20 éve az autóalkatrész és kiegészítők piacának egyik legmegbízhatóbb kereskedő cége.

Főbb termékcsoportok

Cégünk elkötelezett híve a minőségi szolgáltatásnak, melynek hátterét egy szakmailag képzett csapat biztosítja. Az alkatrészpiacon eltöltött idő alatt tudjuk, milyen terméket kell megtartani, fejleszteni, adott esetben kiváltani egy versenyképesebbel. Cégünkre jellemző a rugalmasság, a stabilitás, a kiszámíthatóság, túl azon, hogy ezen értékek megtartásával sikerült évről-évre megújulnunk, fejlődnünk. Rugalmasságunknak és fejlődési igényünknek köszönhetően, az alkatrészpiacon eltöltött idő alatt folyamatosan megújultunk, amelyre a vásárlói igények által támasztott kihívások és követelmények sarkalltak. A fejlődés a minőségben és a termékmegjelenésben egyaránt meghatározó. Az általunk forgalmazott márkákat készletről, azonnal tudjuk szállítani.

Webáruházunkon keresztül viszonteladók és magánszemélyek egyaránt kényelmesen vásárolhatnak. A termék kiválasztása közben ár és készlet-információ is segít eligazodni a termékek státuszát illetően.

A megrendelt árut igény szerint személyesen is át lehet venni, vagy futár-szolgáltatókon keresztül juttatjuk el vásárlóinkhoz. Nagy gondot fordítunk a kiszállítási díjainkra. Ezt folyamatosan kontrolláljuk, igyekszünk alacsony szinten tartani, ezzel nem növelve a termék tényleges vásárlói árát.

Elsődleges szempont Vevőink megelégedettsége, így ennek szellemében köteleztük el magunkat a minőségi alkatrészek és kiegészítők mellett, melyet közvetlenül a gyártoktól szerzünk be. Így tudjuk garantálni a versenyképes árakat. Nagyra értékeljük, ha Vevőink nem csak a pozitív visszajelzéseket osztják meg velünk, mivel fejlődésünket az esetleges hibák javítása is elősegíti.

Őszintén valljuk, egy üzlet akkor jó, ha mindkét fél hosszútávon profitál belőle!