Termékeink

Flexibilis csövek

A kipufogó flexibilis cső a kipufogó leömlő cső végén, vagy a középső dob végén található. Ennek gyakorlati funkciója, hogy fizikailag teljesen mértékben biztosítsa a kifogástalan gázáramlást, mindazonáltal a flexibilitásából adódóan igazodjon az útviszonyokból, ill. a motor járásából eredő rezgésekhez. Ezzel csökkenti a rezonanciát és növeli a kipufogó rendszer élettartamát. Több mint 80 méretben, raktárról tudunk azonnal kiszolgálni. Három, illetve négy rétegű, erősített típusokat forgalmazunk, acél és saválló kivitelben is (SS201, SS304). Az erősített flexibilis csövek kimondottan a VW típusú gépjárművek méreteihez igazodnak, de természetesen más autótípus 3 rétegű flexibilis csövét is helyettesíthetjük, mivel egy erősebb, tartósabb megoldást kínál.

A pontos beazonosításhoz minden esetben szükséges az eredeti flexibilis cső belső átmérője, valamint annak hossza (pl. belső átmérő: 45mm, hossz: 200 mm).

Az Autonova Export-Import Kft. rendelkezik H-engedéllyel, mely elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy Magyarországon forgalmazni lehessen bármi nemű alkatrészt, mely része a kipufogó rendszernek.