Termékeink

Dísztárcsák

Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik.

A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat.

A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük.

A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron.

Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre.

A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.