Termékeink

Ajtó- és csomagtér-szigetelés

Az általunk importált cseh és szlovák ajtó és csomagtér-szigetelés azon része, mely felelős tömítésrét, szigetelésért, habosított, elasztikus kaucsuk gumiból készül. Számos gyártó ezt a technológiát nem használja és csak szimpla gumitömítéssel próbálja megoldani szigetelést. Ez az idők múlásával felveszi a csukott nyílászárok közti vastagságot, elveszíti rugalmasságát és megszűnik a tömítettség, szigetelés. Ezzel együtt fontos, hogy a szigetelő azon része, mely az „U” profillal a karosszériára van rögzítve, elválaszthatatlanul egyben legyen a habosított tömítéssel.

Vannak gyártók, akik ragasztóanyag felhasználásával rögzítik ezt a két részt egymáshoz, ami a tapasztalatok szerint nem biztosít tartós megoldást. Cégünk terméke szinte az összes keleti típusú autóhoz, de számos nyugati gépjárműhöz is praktikusan felhasználható, mind az univerzális ajtó-, mind a csomagtér-szigetelő gumi esetében.

Az elernyedt, sérült szigetelő gumi helyére csak egyszerűen be kell húzni, majd méretre kell vágni. A vágáshoz erős olló, de leginkább lemezvágót ajánlunk, mivel az „U” profil acélból készült, mely a gyártás során hasonlóan megkapja az időtálló gumibevonatot. A termékek minősége kiváló, a gyárival egyenértékű.